. . VŠE, CO MNE ZAJÍMÁ. . . .CARPE DIEM ! - VYUŽIJ DEN !

. .Hanka. .Hanka .Hanka. .JEN Z DOBRÉHO SE RODÍ DOBRÉ ! . . Hanka . Hanka. Hanka

. . . . . . FIDE, SED CUI FIDAS, VIDE ! . . . VĚŘ, ALE KOMU VĚŘÍŠ, MĚŘ ! . . . . .čs. film Bílá paní.
DĚKUJI za návštěvu na mém Blogu a PŘEJI VÁM krásný a úspěšný nový týden.Vaše Milena


NA ÚVOD
NĚKTERÉ SPECIÁLNÍ MNOU VYBRANÉ ZÁSADNÍ - DŮLEŽITÉ ČLÁNKY: - více - klikněte na ně.
DALŠÍ ČLÁNKY NAJDETE NÍŽE či v ARCHIVU:


- KOKOSOVÝ OLEJ - 12 + 1 způsob využití -pomáhá proti bakteriím a kvasinkám
mají specifickou schopnost narušit membrány virů, bakterií, kvasinek a plísní. Ty jsou pak snadno zneškodněny bílými krvinkami.

- vzniká v játrech, vznik podporuje zejm. vit. B6, B12, B9 (kys.listová)-methylačn živiny.

- GLUTATHION "Matka všech antioxidantů" - rubrika Přírodní léky, 5.3.2016.

Methylační živiny (kyselina listová a vitaminy B6 a B12). Jedná se pravděpodobně o vůbec nejdůležitější prvky urč. reakcí- kyselinu listovou = vitamin B9 (zejména v aktivní formě 5-methyltetrahydrofolátu), vitamin B6 (v aktivní formě P5P) a vitamin B12 (v aktivní formě metylkobalaminu). Více zde:




http://marijakes.blog.cz/1608/kalendar-2017-ciselnik-svatky-barevne

NEODCHÁZEJME OD ROZEHRANÉ PARTIE A
DOKONČEME, CO JSME ZAČALI.
TO NÁM DÁ NADĚJI, ŽE BUDEME VOLNĚ DÝCHAT.


. . . . . . . . . . .

MIKROVLNNÁ TROUBA

7. května 2015 v 15:37 | http://www.kontroverznirealita.cz/ |  CO MĚ ZAJÍMÁ

Šokující test s mikrovlnkou vám otevře oči

AUTHOR DATE 29.7.2014
Jednoduchý školní projekt velmi názorně ukazuje rozdíl mezi kvalitou ohřívání v mikrovlnné troubě a na plynovém vařiči.
Myšlenka experimentu zněla: Změní se struktura či energie vody tím, že se ohřeje v mikrovlnné troubě?
Jak se ukázalo, rozdíl je fascinující. Po experimentu byl projekt zopakován několika dalšími žáky a vždy se stejným výsledkem.
První nádoba vody byla uvedena do varu v mikrovlnné troubě, druhá na vařiči. Když se voda ochladila, byla použita na zalévání dvou identických rostlin. Na obrázcích můžete sledovat devítidenní průběh testu.
13579Už je několik let známé, že nejde o problém s ozářením něčeho, co projde mikrovlnkou, ale o poškození struktur (třeba DNA) v jídle, což způsobí, že ho tělo nedokáže rozpoznat.
Mikrovlnné trouby nefungují na různých substancích různým způsobem. Cokoliv se do ní vloží, projde stejným destruktivním procesem. Mikrovlny zrychlí těkání molekul. Tento pohyb způsobí napětí, které naruší původní "vzhled" substance. Končí to zničenými vitamíny, minerály, proteiny a vznikají radiolytické příměsi, jež se v přírodě nevyskytují.
Takže tělo takto upravenou potravinu uschová do tukových buněk, aby se ochránilo před tímto "mrtvým jídlem", nebo jej rychle eliminuje. Co třeba matky, ohřívající mléko v různým "bezpečným" přístrojích? Nebo ona zdravotní sestra z Kanady, která ohřála krev pro transfúzi a "omylem" ho zabila, když krev dostal? Ale výrobci tvrdí, že je to bezpečné. Když je to tak bezpečné, proč umíraly ty rostliny?
FORENSIC RESEARCH DOCUMENT, Prepared By: William P. Kopp, A. R. E. C. Research, Operations, TO61-7R10/10-77F05, RELEASE PRIORITY: CLASS I ROO1a
Dokumentaci z výzkumu připravil William P. Kopp
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama