. . VŠE, CO MNE ZAJÍMÁ. . . .CARPE DIEM ! - VYUŽIJ DEN !

. .Hanka. .Hanka .Hanka. .JEN Z DOBRÉHO SE RODÍ DOBRÉ ! . . Hanka . Hanka. Hanka

. . . . . . FIDE, SED CUI FIDAS, VIDE ! . . . VĚŘ, ALE KOMU VĚŘÍŠ, MĚŘ ! . . . . .čs. film Bílá paní.
DĚKUJI za návštěvu na mém Blogu a PŘEJI VÁM krásný a úspěšný nový týden.Vaše Milena


NA ÚVOD
NĚKTERÉ SPECIÁLNÍ MNOU VYBRANÉ ZÁSADNÍ - DŮLEŽITÉ ČLÁNKY: - více - klikněte na ně.
DALŠÍ ČLÁNKY NAJDETE NÍŽE či v ARCHIVU:


- KOKOSOVÝ OLEJ - 12 + 1 způsob využití -pomáhá proti bakteriím a kvasinkám
mají specifickou schopnost narušit membrány virů, bakterií, kvasinek a plísní. Ty jsou pak snadno zneškodněny bílými krvinkami.

- vzniká v játrech, vznik podporuje zejm. vit. B6, B12, B9 (kys.listová)-methylačn živiny.

- GLUTATHION "Matka všech antioxidantů" - rubrika Přírodní léky, 5.3.2016.

Methylační živiny (kyselina listová a vitaminy B6 a B12). Jedná se pravděpodobně o vůbec nejdůležitější prvky urč. reakcí- kyselinu listovou = vitamin B9 (zejména v aktivní formě 5-methyltetrahydrofolátu), vitamin B6 (v aktivní formě P5P) a vitamin B12 (v aktivní formě metylkobalaminu). Více zde:




http://marijakes.blog.cz/1608/kalendar-2017-ciselnik-svatky-barevne

NEODCHÁZEJME OD ROZEHRANÉ PARTIE A
DOKONČEME, CO JSME ZAČALI.
TO NÁM DÁ NADĚJI, ŽE BUDEME VOLNĚ DÝCHAT.


. . . . . . . . . . .

Tvaroh plný omega3 – podle Budwig

9. ledna 2015 v 15:19 | e-mail
"Lněný olej - účinná pomoc proti arterioskleróze, infarktu a rakovině" . Tento " zázračný tvaroh" je vysokým zdrojem omega3, které mají velikou léčebnou sílu.
Lněné semínkou stojí pár korun a opravdu dokáže zázraky nejen při hubnutí, ale hlavně při cestě za zdravím. Proto ho lze dlouhodobě doporučit. Když k tomu ještě vynecháte některé sacharidy (hlavně pšenici) poznáte změnu okamžitě. Také, pokud se snažíte omezovat mléčné výrobky, nebojte se tuto směs zařazovat. Léčebné účinky převyšují mléčné nedostatky stejně jako to platí u popíjení domácího kefíru z tibetské houby.
Dnešní značný nedostatek protizánětlivých omega3 mastných kyselin je u většiny lidí.

Lněným semínkem proti rakovině a mnoha nemocem.

Autorem jednoho z velice důležitých a fatálních medicínských objevů 20. století v roce 1951 je německá biochemička Dr. Johanna Budwigová, PhD, patřící mezi významné evropské autority v oblasti tuků a výživy.Byla 7x nominována na Nobelovu cenu, kterou ovšem v rámci "vyšších nezadatelných zájmů" farmaceutického lobby nikdy nedostala. Doktorka Budwigová pozorně studovala vzorky krve svých pacientů a hledala nějakou spojitost mezi jeho kvalitou u nemocných a zdravých lidí. Po prostudování tisíců krevních vzorků objevila rozdíl, spočívající v tom, že zdraví lidé měli v krvi vyšší obsah tuků omega-3 než nemocní, tuků nezbytných pro správnou činnost organismu. Po mnoha experimentech zjistila, že vynikajícím zdrojem tuků typu omega-3jsou droboučká lněná semínka.
Přírodní cesta
Symptomy rakoviny, tak i dysfunkce jater a diabetes 2. typu se u nemocných pacientů zmírnily. Dieta Dr.Budwigové pomohla po více než deseti letech klinické aplikace tisícům lidí, dokonce bylo dokázáno, že byla úspěšná i tam, kde selhal ortodoxní způsob léčby.
Protirakovinové látky se ve lněném semínku nacházejí nejen ve slupce, ale i uvnitř semínka, proto ho musíme semlít, (ve mlýnku na mák nebo kávu) a ihned konzumovat (Pozor - nemlít do zásoby), maximálně do 2 hodin po rozemletí.
Tajemství lněného semínka:
Lněné semínko je složeno ze 42 % tuky a 28 % vlákniny, je vynikajícím zdrojem omega-3 mastné kyseliny, lignanů a vlákniny. Všechny tyto tři složky jsou důležité a společně přispívají k zachování zdraví. Omega-3 jsou klíčem k využití dalších mastných kyselin v těle.

Recept na lněnou směs nazývané i jako "sirná patlanina"

Veškeré suroviny dáme do mixéru nebo do šlehače a mixujeme tak dlouho, dokud se vše nespojí na kompaktní hmotu.
Postupně přidáváme trošku vody, aby směs byla příjemně vláčná
Směs je hotová, když se Vám netvoří na nádobě mastný prstenec. Pak je totiž olej důkladně spojen s tvarohem a není v tvarohu cítit mastnota. Je chutná s česnekem. Je vynikajícm zdrojem bílkovin a zdravých tuků.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama